Gwyneth Paltrow fik kendis-kok i fødselsdagsgave

Stjernekokken Jamie Oliver var en levende gave til skuespillerinden Gwyneth Paltrows fødselsdag.

Gwyneth Paltrow fik kendis-kok i fødselsdagsgave

Hvad giver man konen, der har alt?

En hel dag i køkkenet. Med Jamie Oliver.

Det var i hvert fald, hvad sangeren og Gwyneth Paltrows ægtemand, Coldplays forsanger Chris Martin, gjorde, da han for et par år siden skulle finde på en fødselsdagsgave, der ville slå benene væk under Paltrow. Valget faldt på Jamie Oliver, og det var ikke svært at sige ja for den drengede madstjerne, fortæller han til avisen Daily Star.

- Jeg kender Gwyneth, fordi hendes mand Chris ringede og spurgte mig, om jeg ville give hende en undervisningslektion på hendes fødselsdag. Jeg er stor fan af Coldplay, og Gwyneth er en sød kvinde, så den var i huset nærmest med det samme, fortæller Oliver.

Sammen brugte de ifølge Jamie Oliver det meste af eftermiddagen i køkkenet, hvor de tilberedte anderagu. Senere dukkede en lille flok af skuespillerindens venner op for at fortære resultatet af anstrengelserne.

Det er nu ikke fordi, Gwyneth Paltrow ikke laver mad selv. Faktisk har den 40-årige skuespillerinde udgivet flere kogebøger, og opskriften på anderaguen sneg sig da også med i kogebogen "My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family And Togetherness".

'Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst