Gymnasieelever skal ud i erhvervslivet

Hjørring Gymnasium og HF Kursus håber efter sommerferien at indlede et unikt samarbejde med erhvervslivet i Hjørring Kommune.

Bo Geertsen, Hjørring Erhvervscenter, Line Lundtoft, Nordjyske Bank, og Søren Nørgaard Sørensen, Hjulmand og Kaptain, er sammen med rektor Elsebeth Austin meget optaget af det nye samarbejde. Foto: Henrik Louis <i>Bent Bach</i>

Bo Geertsen, Hjørring Erhvervscenter, Line Lundtoft, Nordjyske Bank, og Søren Nørgaard Sørensen, Hjulmand og Kaptain, er sammen med rektor Elsebeth Austin meget optaget af det nye samarbejde. Foto: Henrik Louis Bent Bach

HJØRRING:Hjørring Gymnasium og HF Kursus er godt i gang med at etablere et enestående samarbejde med Hjørrings erhvervsliv.

- Vores elever skal også ud og arbejde i erhvervslivet, siger Elsebeth Austin, rektor på gymnasiet.

Skolen har indbudt en række virksomheder til at være med i det nye samarbejde, og man forventer allerede efter sommerferien at kunne invitere mellem 10 og 15 særligt motiverede elever til at komme ud og følge en virksomhed over en længere periode.

Hjørring Erhvervscenter er også med i det nye samarbejde:

- Vi vil gerne være med til at give eleverne viden om erhvervslivet, så de bliver bedre kvalificerede til deres erhvervsvalg, siger direktør Bo Geertsen, Hjørring Erhvervscenter.

Advokat Søren Nørgaard Sørensen, Hjulmand og Kaptain, tror ikke det bliver svært at finde interesserede virksomheder. Han opfordrer interesserede til at henvende sig til Hjørring Gymnasium og HF Kursus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.