Gymnaster til Island

Turen bruges som fastholdelses-aktivitet

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:Lørdag rejser 20 gymnaster, tre instruktører og to holdledere fra Jammerbugten til Island, hvor de ud over at give en stribe opvisninger også vil få tid til at opleve Islands storslåede og anderledes natur.

Det er Jammerbugtens Landsdelsjuniorhold, der rummer både rytme- og springgymnastik for unge drenge og piger i alderen fra 8. klasse til 18 år.
- Holdet har været åbent for alle fra kommunen. Eneste krav for at komme på holdet var, at man også var aktiv på et andet gymnastikhold i en lokalforening, forklarer Helle Kronborg. Hun er holdleder sammen med Marianne Pedersen.

Godt sammenhold

Det sociale vægtes højt på holdet. Derfor gøres der fra holdledernes side meget for at sikre et godt sammenhold, der også gør gymnastikken både bedre og sjovere. Blandt aktiviteterne er en ryste sammen-tur ved sæsonstart, træningsweekender, deltagelse i stævner og mange opvisninger.

Holdet har gennem årene været vidt omkring. 2004 var gymnasterne i Finland, 2007 i Island og i 2009 til landsstævne i Holbæk. I 2010 var holdet i København, og næste år deltager gymnasterne i landsstævnet i Esbjerg.

Gerne flere gymnaster

- Typisk falder mange gymnaster fra, når de når denne aldersgruppe. Vi kunne godt bruge mange nye gymnaster på holdet næste år, forklarer Helle Kronborg.

Holdet træner hver søndag i Aabybrohallen, og den ny sæson indledes søndag 2. september.

Også et yngre hold

- Vi har også et yngre hold for gymnaster i alderen fra 4. til 7. klasse, fortæller Helle Kronborg.

Bag holdet står DGI Landsdelshold i samarbejde med Pandrup Gymnastik- og Ungdomsforening samt Aabybro Gymnastikforening.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden