Gymnasterne gav årets opvisning

Masser af børn på gulvet i Sindalhallen

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SINDAL:Sindalhallen dannede forleden rammen om én af årets store begivenheder. Det var Sindal Idrætsforenings årlige forårsopvisning i gymnastik og showdance for børn og unge i alderen 2 til 13 år.

Efter en flot indmarch og ”Der er et yndigt land” bød Elsebeth Poulsen velkommen til opvisningen og udtrykte glæde over det store fremmøde.

Herefter startede den store gymnastik- og danseopvisning med et forælder- og barn hold, hvor de helt små fra 2-3 år sammen med forældrene viste, hvad de har lært i løbet af vinteren. Og der var showdance med et hold for de 6-9 årige samt et hold for de lidt større børn indtil 13 år.

Et hold på 16 børn i alderen 4-5 år gav en flot opvisning i ”Multigymnastik”, der består af dans, sanglege samt kropsøvelser i forskellige redskaber.

Også konkurrenceholdet Springteam Nordjylland var med igen i år med et hold på 11 gymnaster i alderen 6-11 år, og det dygtige hold gav opvisning i forskellige former for spring. Holdet deltager i øvrigt i flere opvisninger, og skal her til sommer lave en udendørs opvisning i Nellemanns Have i Sæby.

- I denne sæson har gymnastikafdelingen startet en helt anden gymnastikgren nemlig stortrampolin. Når man springer på trampolin, lærer man at koordinere sine bevægelser for at nå målet om fuld kropskontrol i luften. Vi glæder os nu til at se vores to hold, der i en begynderkonkurrence med klubberne fra Østervrå, Ry og Århus har vundet bronzemedalje, fortalte Elsebeth Poulsen til publikum, inden holdet begyndte opvisningen.

Den store gymnastik- og danseopvisning blev afsluttet med fællessang ”Den danske sang”, hvorefter fanerne blev båret ud.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.