Gymnastik fra morgen til aften

Overalt i Thy er der opvisninger i denne weekend - med forsinkelse i Thy Hallen i går, hvor en strømafbrydelse mørklagde hallen en time

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THY-HANNÆS:Med energiske steptrin, flyvende saltomortaler, musik og rytmik fylder gymnastikopvisninger adskillige idrætshaller i Thy og på Hannæs i denne weekend, hvor langt de fleste lokale foreninger har den traditionsrige sæsonafslutning.

Allerede fredag aften gik det løs med opvisninger i blandt andet Nors Hallen og Thy Hallen.

Lørdag lagde Hanstholm Gymnastikforening ud fra morgenen af med lokalopvisning i Hanstholm Hallerne.

Thy Hallen blev fyldt op allerede fra middagstid lørdag, hvor gymnaster og tilskuere til TIK Gymnastiks store stævne begyndte at indfinde sig. Fra klokken 13 gik det slag i slag, indtil en strømafbrydelse satte en midlertidig stopper for opvisningen i en times tid.

Om aftenen stod Tingstrup Gymnastikforening på spring for at overtage Thy Hallen til deres opvisning.

Snedsted Hallen, Sjørring Idræts- og Kulturcenter og Hannæs Hallen var blandt de andre haller, der kunne byde på gymnastikopvisning i går, mens man i dag kan se forårsopvisning i Bedsted Hallen.

Weekendens største stævne stod TIK Gymnastik for. Med cirka 700 gymnaster på gulvet i Thy Hallen var det ny rekord for den fremgangsrige forening. Samtlige gymnaster var klubbens egne, fordelt på 23 hold.

- Vi har slet ikke tid til at have gæstehold, siger formanden Kenneth Kristensen.

Han er stolt af, at foreningen kan mønstre hele 70 gymnastikinstruktører.

Hovedparten af medlemmerne kommer naturligvis fra Thisted, men specielt blandt de voksne gymnaster er der også en del fra oplandet.

I næste weekend er det Hurup Gymnastik- og Ungdomsforenings tur. De holder opvisning i Hurup Hallen fredag aften.

DGI Nordvest holder i år samlet børne- og juniorstævne i Thy Hallen lørdag 23. marts med opvisning i både hal A og B. Om søndagen holder DGI Nordvest voksenstævne i Thy Hallen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.