- Gymnastikken står stærkt

Niels Hald, der for nylig gik af som formand for Aars Gymnastikforening, fandt endnu en gang opmuntring i det, han så ved weekendens forårsopvisning i Farsø.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FARSØ:14 timers gymnastik på Dronning Ingrid Hallernes gulv fordelt over to dage.

Det var weekendens menu for mr. gymnastik i Aars, Niels Hald, der som sædvanlig var med, da Aars, Ullits og Flejsborg gymnastikforeninger i weekenden sammen med DGI Nordjylland var værter for den store forårsopvisning i Farsø.

- Vi mødtes fredag eftermiddag og kørte redskaber og andet udstyr herned fra Aars i to omgange. I aften kører vi så tingene den anden vej, når der skal ryddes op, forklarer Niels Hald, der for nylig trak sig tilbage efter 18 år som formand for Aars Gymnastikforening.

Og den 63-årige gymnastikveteran nød, hvad han så.

- Gymnastikken udvikler sig hele tiden, og det er vigtigt. Man skal følge med udviklingen, ikke gå imod den. Det er nok blevet vanskeligere at tiltrække børn og unge, end det var, dengang jeg begyndte. Der var ikke rigtig andet, man kunne foretage sig om vinteren. Nu går de unge til to-tre ting ad gangen. Men jeg synes, gymnastikken står stærkt, siger Niels Hald, der finder bekræftelse i det, de mere end 2300 deltagende gymnaster i Farsø viser på gulvet.

Ved billetsalget kan man konstatere, at det i hvert fald ikke kniber med publikumsinteressen. Både fredag og lørdag var der fyldt på tilskuerpladserne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.