Gymnastikshow på højt niveau

Wow - eliteholdet fra Ollerup gav den for fuld skrue i Thy Hallen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Fredag trænede de. Lørdag gav de opvisning i Farum Arena for 1.200 tilskuere, inden turen gik retur til Svendborg - og søndag eftermiddag viste eliteholdet fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup - 30 mænd og 25 kvinder - i en spektakulær opvisning, hvordan dans og spring kan tage sig ud, når det overlades til den absolutte elite.

TIK Gymnastik havde arrangeret søndagens opvisning, hvor eliteholdet fra Ollerup var topnavn. Og et stort navn sælger.

- Verdensholdet fra Ollerup er vel det tætteste man kommer på verdenselite. Nok er det opvisning, men niveauet er så højt, at det også er et show, siger Louise Bruun, som har en ret professionel tilgang til tingene. Til daglig underviser hun i gymnastik på Thylands Idrætsefterskole, og hun var på plads sammen med sine elever. For interesserer man sig for gymnastik, skal chancen for at se holdet fra Ollerup ikke forpasses.

- Selvfølgelig skal vi se dem. Det er flot og inspirerende, og hvem ved, måske er det nogle elever, som har en helt anden interesse for tingene, når de har set, hvordan det også kan gøres, siger Louise Bruun, som bakkes op af sine elever. Det er ekstra flot at se Ollerup-gymnasternes opvisning, når man på egen krop har prøvet kræfter med tingene - også selv om det er på et niveau, der er en hel del lavere.

Det er prof

Leo Jensen, kollega til Louise Bruun, er meget direkte i sin vurdering. Det er prof.

- Hvis man starter som otte eller ni-årig og virkelig gør noget for sagen, tager det vel fra fem til otte år, før man begynder at nærme sig noget, der bare ligner det, vi ser her, siger Leo Jensen.

Før holdet fra Ollerup indtog gulvet i Thy Hallen havde Leo Jensen lavet en opvisning med nogle af sine egne gymnaster. Blandt andet fra idrætsefterskolen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.