Håndboldklub i unik situation

Aabybros jyllandsseriedamer rykker op, hvis 2. divisionsholdet kan holde stand - stort hjemmestævne søndag

Klaus Simonsen tror på to divisionshold i Aabybro Håndboldklub. Arkivfoto <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Klaus Simonsen tror på to divisionshold i Aabybro Håndboldklub. Arkivfoto Pressefotograf Claus Søndberg

AABYBRO:Næste sæson kan Aabybro Håndboldklub stå med to divisionshold for damespillere.

Det er situationen, efter at jyllandsserien har sikret sig direkte oprykning til 3. division. Der er bare ét men: En klub kan ikke have to hold i 3. division, så 2. divisionsholdet skal for alt i verden undgå nedrykning.

- Nu har jyllandsserien gjort deres. Så er det op til os at gøre det sidste, siger 2. divisionsholdets ene træner, Klaus Simonsen.

Med tre kampe igen er han ekstremt optimistisk. Og egentlig er det enkelt - 2. divisionsholdet skal bare have flere point end Sæby. To andre hold står til nedrykning, mens Sæby ligger som nummer tre fra bunden. Aabybro har så tre point ned til Sæby, som endda får det rigtig svært i sine tre sidste kampe. Her venter rækkens nummer to, tre og fire.

- Med en sejr på søndag er det 100 procent. Ellers skal Sæby godt nok levere verdens største overraskelse, siger Klaus Simonsen.

Holdets anden træner, Andreas Larsen, tror også på missionen og hæfter sig ved, at Aabybro har fået hele syv sejre siden jul. Der er en god stemning på holdet, og der er komme forstærkninger udefra, som fungerer fint på holdet.

Hjemmestævne søndag

Det er kun blevet til to nederlag siden nytår, nemlig mod rækkens nummer et, Randers, og nummer tre, Team Vesthimmerland. Sidstnævnte blev til gengæld slået tirsdag aften i pokalturneringen. Her vandt Aabybro 23-20 efter forlænget spilletid, så der er masser af optimisme forud for næste kamp.

Aabybro HK’s 2. divisionshold spiller hjemme nu på søndag klokken 16 i Aabybro Hallen (DGI Huset Aabybro), hvor der er stort håndboldstævne. Modstanderen er Brabrand IF Håndbold, og Aabybro har en revanche til gode.

- Vi er optimister, og vi glæder os til revanchen mod Brabrand. Vi er virkelig klar. De skal sendes hjem med én på næsen, siger Klaus Simonsen, der håber på stor opbakning fra hjemmepublikummet søndag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.