Hadsund

Hadsundroere udtaget til VM

Fire skal af sted til henholdsvis Bulgarien og Brasilien

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Til VM i Bulgarien: Trine Toft Andersen (tv), Mathilde Persson (Bagsværd Roklub) & træner Michael Blomstrand

HADSUND:Efter fornemme resultater gennem hele sæsonen er foreløbig fire roere fra Hadsund Roklub udtaget til at repræsentere Danmark ved de kommende VM-stævner.

For juniorerne drejer det sig om Mathias Danmark og William Wisholm, der sammen med deres træner, Jens Toft Christiansen, skal deltage ved junior VM, der i år afholdes på de kommende olympiske roanlæg i Rio de Janeiro, Brasilien. VM finder sted den første uge af august. Forude venter der nu en juli måned med hård træning, så holdet kan være trimmet optimalt når VM finder sted.

I U23 klassen er Trine Toft Andersen og Mette Noll Nielsen udtaget. Pigerne deltager på hvert sit hold til VM, der i år afvikles i Bulgarien.

Mens Trine Toft Andersen danner hold sammen med Mathilde Persson i dobbeltsculler (letvægt), deltager Mette Noll Nielsen på den danske dobbeltfirer – også i letvægtsklassen.

Med til Bulgarien skal dobbeltscullerens træner Michael Blomstrand. U23 VM afvikles i slutningen af juli måned.

Udtagelserne er kulminationen på et flerårigt talentudviklingsprogram i Hadsund Roklub. Et udviklingsprogram der målrettet har været indstillet på deltagelse ved de to VM-stævner, noterer klubbens kaproningschef Anders Toft Christiansen.

Ud over en stor veltilrettelagt træningsmængde har deltagelse ved mange udenlandske regattaer, hvor der har været mulighed for at høste international erfaring, været en del af forberedelserne. Økonomisk har talentudviklingsprogrammet været støttet af mange sponsorer samt ikke mindst af Mariagerfjord Kommunes talentudviklingspulje, tilføjer han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst