Hæder til lokale øl-entusiaster

Frederikshavnere udpeget som ”Årets Lokalafdeling” af Danske Ølentusiaster

Tanja Nielsen kunne glæde sig over, at lokalafdelingen i Frederikshavn er udpeget af Danske Ølentusiaster som den bedste i landet. Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Tanja Nielsen kunne glæde sig over, at lokalafdelingen i Frederikshavn er udpeget af Danske Ølentusiaster som den bedste i landet. Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Øl-entusiasterne i Frederikshavn har fået noget at fejre. Danske Ølentusiaster har nemlig kåret Frederikshavn til ”Årets Lokalafdeling 2012”.

I begrundelse for hæderen hedder det:

”Lokalafdeling Frederikshavn afholder, som den eneste i landet, årligt ølsmagning på en regulær palmestrand. Igen i 2012 var ”Øl under palmerne” en stor succes, med så mange tilrejsende ølentusiastiske gæster fra hele landet, at der måtte et slukningskøretøj fra Jerrys Bryghus til for at slukke den samlede tørst”.

”Lokalafdelingens interesseområde strækker sig helt til toppen af Danmark, så lokalafdelingen har stået for uddelingen af Dansk Ølmærke til Jolly Butcher i Frederikshavn, Det Bette Ølhus i Aalbæk og Skagen Bryghus, som også løb med Den regionale Ølpris i 2012”.

I begrundelsen bliver frederikshavnerne også rost for i årets løb at have afholdt en stribe ølsmagninger.

”Ti år med fokus på det gode øl er det foreløbigt blevet til i Frederikshavn, og lokalafdelingen vil formodentlig holde dette fokus i mange år fremover. 2013 synes i det mindste at blive et godt år for øllet i det nordjyske med en Nordic Brew Festival på trapperne”.

Prisen for den ærefulde titel blev overrakt Lokalformand Tanja Nielsen på Danske Ølentusiasters Generalforsamling i Odense lørdag 16. marts. Foruden en vandrepokal fulgte der 10.000 kr. med, som lokalafdelingen kan bruge til medlemsaktiviteter.

Læs mere om Lokalafdeling Frederikshavn på www.frederikshavn.ale.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.