Hække og hus ramt af bil

63-årig mistede herredømmet over sin bil

To huse og hækkene blev skadet ved det uventede besøg. 

Foto: Kurt Bering

To huse og hækkene blev skadet ved det uventede besøg. Foto: Kurt Bering

HALLUND:- Der lød et ordentligt brag, så jeg sprang ud. Det fortæller Christian Jesper Nikolaj Christensen, Hallundvej 256 i Hallund ved Brønderslev til NORDJYSKE.

Tirsdag morgen ved 8.20-tiden ramte en bilist ind i hans hus, og den fortsatte over i naboens have. To hække blev lagt ned.

- Det var noget af en forskrækkelse at få, siger Christian Jesper Nikolaj Christensen.

De to naboer skulle lige tirsdag aften have et nabomøde for at komme sig over forskrækkelsen.

Allerede i går havde Christian Jesper Nikolaj Christensen MJ-Byg i Brønderslev på besøg for at besigtige skaderne på huset. Murerne kunne konstatere, at både ydermur og indermur har taget skade.

Politikommissær Carsten Kjær fra Lokalpoliti i Frederikshavn fortæller, at det var en 63-årig bilist fra Brønderslev, der førte bilen.

- Han kom kørende på Hallundvej mod vest, da han først røg i rabatten, herefter gennem hækken i en villahave, hvor han påkørte en parkeret bil, som blev skubbet 13 meter og ramte nabohuset. Den 63-årige bilist fortsatte selv gennem endnu en hæk ind til naboen, som er Christian Jesper Nikolaj Christensen, for til sidst at ende i rabatten 64 meter længere fremme, forklarer Carsten Kjær.

Rutinemæssigt bad politiet den 63-årige bilist om at blæse i alkometeret, og den viste at manden ikke havde drukket alkohol.

- Den 63-årige kunne ikke selv forklare, hvorfor det gik galt, og det er derfor uvist, hvad der er årsag til uheldet, ligesom det er også er uvist, hvor hurtigt bilisten kørte, oplyser politikommissæren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.