Hærværk giver triste børn

Elever fra Thorup-Klim Skole har fået revet deres hjerter ødelagt på hjertestien

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THORUP:I forbindelse med skolernes motionsløb før efterårsferien har alle eleverne på Thorup-Klim Skole hver lavet et hjerte, som de selv har dekoreret. Hjerterne blev sat op i skoven på Klim Bjerg og er med til at synliggøre den nye hjertesti, som blev indviet i forbindelse med skolernes motionsløb. For at gøre det synlig for alle, som nyder den flotte tur, er der på alle hjerterne påsat et navneskilt, så det fremgår, hvem, der har lavet det enkelte hjerte.

- Det er en fornøjelse at bruge hjertestien, da det er spændende at gå fra det ene flotte hjerte til det andet. Det er en super ide, som får børn og familier ud i skoven. Noget som alle hjerter har godt af, skriver Karin Nørmølle.

Desværre er der allerede nu udøvet hærværk mod flere af hjerterne. Enten er de helt revet ned eller også er navneskiltene revet af.

- Det er ærgerligt og rigtig godt træls, at det ikke længere er til at have noget til at stå, uden at der skal komme nogen og ødelægge det, siger Karin Nørmølle.

Der er ingen tvivl om, at børnene er rigtig stolte af deres hjerter, og derfor gav det også triste børn, da de fik at vide, at der var nogen, som havde ødelagt de flotte hjerter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.