Halinspektør: Det er helt forfærdeligt

Ødelæggende brand i idrætscenter får store konsekvenser

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:Halinspektør Ulrik Nielsen fra Skovsgaard Idrætscenter var i færd med at klippe hæk nær hallen, da han pludselig lugtede røg tirsdag eftermiddag. Der var ild i taget på idrætscentret, og senere stod det klart, at det meste af taget blev ødelagt.

Ulrik Nielsens smed, hvad han havde i hænderne og løb ind i hallen for at hive brandslangen op på taget. Men han kunne ikke være deroppe:

- Vi måtte hurtigt opgive at prøve at slukke branden selv. Der var alt for meget røg, som sved i øjnene, og vi kunne se, at det ikke hjalp noget, siger Ulrik Nielsen, som efter branden var noget chokeret.

Hans stemme rystede, da han berettede om branden.

- Vi havde sådan glædet os. Så sker det her. Det er helt forfærdeligt. Hallen skulle have stået klar til børnenes første skoledag, siger Ulrik Nielsen.

Ingen sport i to måneder

På grund af branden, så bliver der ingen aktiviteter i hallen de næste par måneder, vurderer halinspektøren.

Et festlokale ved hallen kan muligvis bruges til noget gymnastik eller aerobic, men ikke til boldspil.

- Det er alt for lille et lokale til, at man kan spille badminton, fodbold eller håndbold der, så vi er lidt på den, siger Ulrik Nielsen.

Skovsgårdhallen har et samarbejde med hallerne i Brovst og Halvrimmen, så halinspektøren håber, at hallens brugere får lov at benytte faciliteterne her, indtil hallen atter er klar igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.