Hallens Ole på pension

En institution i idrætscentret gennem 42 år takker af

I over 42 år har Ole Christiansen har sit daglige arbejde i Jetsmark Hallen. Men nu er det slut. Han går på pension med udgangen af februar. Foto: Flemming Dahl Jensen

I over 42 år har Ole Christiansen har sit daglige arbejde i Jetsmark Hallen. Men nu er det slut. Han går på pension med udgangen af februar. Foto: Flemming Dahl Jensen

De færreste kan forestille sig Jetsmark Idrætscenter uden centerleder Ole Christiansen. Men fra 1. marts næste år er det slut. Ole Christiansen fylder i februar 67 og går på pension efter godt 42 år i Jetsmark Hallen.

1. december 1973 blev han ansat som bademester i den ny svømmehal. På det tidspunkt var der endnu ikke kommet vand i bassinet. Indvielsen af svømmehallen fandt først sted i begyndelsen af 1974. I 1988 blev Ole Christíansen chef for svømme- og idrætshal og har været det siden.

At den afholdte centerleder vælger at stoppe til marts er ingen tilfældighed.

- Jeg har hele tiden sagt, at hvis ellers helbredet kunne holde, ville jeg fortsætte til jeg bliver 67 år, fortæller Ole Christiansen.

At han indledte karrieren i Jetsmark i svømmehallen er heller ingen tilfældighed. Han er vokset op tæt ved det game friluftsbad i Brønderslev og har altid været tiltrukket af det våde element - også som sportsudøver.

Ole Christiansen er uddannet mekaniker hos Krogh Jensen i Brønderslev og havde også mulighed for efter sin uddannelse at få et job som værkfører.

- Men jeg spekulerede alligevel over om det skulle være det, jeg skulle beskæftige mig med resten af livet, fortæller Ole Christiansen, som i stedet valgte svømmehallen i Jetsmark.

Det har hallens brugere nydt godt af. Han er selv uddannet svømmelærer, og som noget helt enestående er alle svømmehallens medarbejdere uddannet svømmelærere.

Jetsmark Hallen - eller idrætscentret, som det hedder i dag - har udviklet sig voldsomt i de år, Ole Christiansen har været chef. Der er bl.a. bygget en værelsesfløj og der er opført at Hal B. Der er også for en hel del år siden kommet et varmtvandsbassin. Det var egentlig ikke planlagt, men pludselig var det der med god hjælp fra Ole Christiansen.

- Selvfølgelig kommer jeg til at savne arbejdet i Jetsmark Idrætscenter, når jeg stopper næste år. Men jeg glæder mig også til den "ny" tilværelse, siger Ole Christiansen, som har masser af projekter, der nu bliver mere tid til, bl.a. musikken. Han er bl.a. med Advokatens New Orleans Jazz Band. Og så er der også en MG af ældre årgang, som skal renoveres.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.