Han overtager Home i Hobro

Ny indehaver af ejendomsforretningen i Østergade.

Erik Dalsgaard Andersen er ny indehaver af Home i Østergade. Privatfoto

Erik Dalsgaard Andersen er ny indehaver af Home i Østergade. Privatfoto

HOBRO:Statsautoriseret ejendomsmægler Erik Dalsgaard Andersen, 53 år, er udnævnt til ny indehaver af Home-kædens forretning i Østergade, Hobro. Han tager over efter Lars Rytter og Peder Jakobsen, der ønsker at koncentrere sig om deres forretninger i Hadsund og Randers.

Med næsten et kvart århundredes erfaring fra korn- og foderstofbranchen forud for sin ejendomsmæglerkarriere har den erfarne mægler vel nærmest grønne fingre.

Erik Dalsgaard Andersen er desuden ud af en ejendomsmæglerfamilie, forlod i 2002 handlen med korn- og foderstoffer og begyndte i stedet at dyrke handlen med huse sammen med blandt andet sammen med sin far, Preben Mølgaard.

Efter godt 10 år med egne ejendomsmæglerbutikker og et års tid som erhvervsmægler, fik han mulighed for at skifte til Home, og det krævede ikke meget betænkningstid for ham at slå til.

- Jeg kender til Home som hårde konkurrenter, markedsføringen er god, og der er styr på tingene. Med mit første indtryk af Home har jeg fået bekræftet min opfattelse af, at det var den helt rigtige beslutning at skifte, siger Erik Dalsgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Slagsmål på havnen i Aalborg: 19-årig stukket med genstand
Luk