Brønderslev

Handelschef eller ej?

Brønderslev Handel overvejer, om det skal ansættes en ny handelschef eller findes anden løsning - men der vil fortsat ske noget i byen, siger formand

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Emil Algra Jensen og Grietsje Algra havde indtil videre købt benskinner og noget skrivegrej.

BRØNDERSLEV:Fredag aften var der Tax Free Shopping i Brønderslev, hvor butikkerne havde længe åbent og havde særlige tilbud. Butikkerne havde i dagens anledning fået gate-numre, ligesom der fra højttalere i midtbyen jævnligt blev kaldt ud med gode tilbud i stil med udkald i en lufthavn.

Nogle indledte aftenen med at få sig noget at spise ude eller inde, og andre var allerede i arrangementets første time i gang med at shoppe.

Tax Free Shopping var handelschef Allan Haves sidste arrangement, da han stopper - men der vil fortsat være arrangementer i byen, siger formand for Brønderslev Handel, Jan Kjølby.

- Arrangementer skal vi have. Vi skal holde fast i det, så der sker noget. Det kan vi ikke undvære, slår han fast.

Men det kan muligvis blive en ny måde, det skal køre på. Brønderslev Handel overvejer i øjeblikket, hvordan det skal køre efter handelschefens exit.

Jan Kjølby fortæller, at de seneste handelschefer ikke har været der så længe, hvilket kan give noget uro.

Overvejelserne går nu blandt andet på, om man skal ansætte en ny handelschef eller ej.

- Vi overvejer måske at købe os til arrangementer, fortæller Jan Kjølby med tanke på, at man kan hyre folk til enkelte events i byen.

Men intet er afgjort endnu, og uanset hvad løsningen bliver, så vil Brønderslev Handel fortsat sørge for, at der sker noget i byen.

- Vi vil signalere, at vi vil noget med vores handel. Hvis nogen overvejer at starte butik her, så er det godt at kunne vise en eventkalender med ting, der trækker folk til også udefra, siger han.

Der er også Tax Free Shopping i Brønderslev i dag lørdag 6. august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.