Hanstholm festede i pinsesolen

Brændende sol og kolde øller

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hanstholms førsteholdstræner Kenneth Jørgensen, Team Havremarken, forsøger en finte i kampen mod KE Mink i de grønne. Lidt færre deltagende hold end sidste år til den ellers populære miniturnering for blandede småhold. Foto: Ole Iversen

Hanstholm: Solen var hård, men fadøllerne var kolde, og heldigvis var søgningen til et stort program til to dages pinsefest på Hanstholm Stadion rigtig god.

- Vi har været mange på stadion både fredag aften og lørdag eftermiddag. Og mange aktiviteter har trukket publikum til. Ved spisningen lørdag solgte vi 170 billetter til spidstegt gris. Det var flere end forventet, og vi kunne have solgt flere endnu. For flere gik forgæves – det beklager vi, men gør det anderledes næste år, lyder det fra Kitter Houmark.

Hun er en af fire ildsjæle, der har brugt rigtigt meget fritid på at stable festen på benene.

- Det er gået godt. Folk har hygget sig, både voksne og børn. Så nu er vi både glade og lidt flade, lyder det efter at de to pattegrise er blevet spist, og kun oprydningen venter, siger hun.

- Det er næsten sikkert at vi vender tilbage næste år. Men så håber vi alle i gruppen at der bliver flere der vil tilbyde deres hjælp. For der er godt nok meget der skal laves for at alle får en god pinsefest, siger Kitter Houmark, der sammen med Agnete Foldager, Lillian Kyed og Birgit Paulsen har trukket det store læs.

Hele overskuddet fra festen går til Hanstholm Idræts Forening.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.