Hardcore gambler

Aalborgensisk mistænkt i matchfixingsag er ikke ukendt med gambling

Kristoffer Wichmann (i rødt) i kamp for FC Vestsjælland mod Hobro i 1. division. Foto: Martin Damgård.

Kristoffer Wichmann (i rødt) i kamp for FC Vestsjælland mod Hobro i 1. division. Foto: Martin Damgård.

AALBORG:Kristoffer Wichmann har allieret sig med en advokat for at komme frelst igennem den matchfixingsag, som Ekstra Bladet hævder, at DBU snarest vil rejse mod ham.

Den nuværende FC Vestsjælland-spiller, men tidligere AaB-, NB- og Aalborg Chang-dreng, kan hurtigt få brug for juridisk bistand, for kilder i fodboldmiljøet med tilgang til Kristoffer Wichmann, fortæller NORDJYSKE, at det er almen kendt, at fodboldspilleren altid har store penge på spil i weekenderne og lystigt fortæller om, hvor store afkast, han har på sin gambling. Wichmann var tidligere også ansat hos Danske Spil. Her blev han, ifølge Ekstra Bladet, fyret for bevidst at lave fejlodds og så få andre til at spille på det.

DBU har endnu ikke sat navn på den pågældende spiller, men unionen vil gerne illustrere alvoren i sagen, og DBU bekræfter, at man i øjeblikket undersøger en sag om matchfixing, som aldrig er set lignende i Danmark. Sagen er på det såkaldte niveau to, der defineres som organiseret matchfixing, hvor flere personer i forening spiller på udvalgte kampe, som de selv deltager i.

Først engang i det nye år vil DBU fremlægge detaljer i sagen, og indtil da holdes kortene tæt til kroppen.

Kristoffer Wichmann har endnu ikke udtalt sig til nogen medier omkring sagen. NORDJYSKE forsøgte at få spillerens telefonnummer af ledelsen i FC Vestsjælland, men det lykkedes ikke.

- Af princip udleverer vi ikke telefonnumre på vores medarbejdere, lyder det fra Gert Hansen, der er direktør i klubben.

Han ville således ikke gøre en undtagelse i forbindelse med denne sag, så Kristoffer Wichmann selv havde mulighed for at komme til orde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.