Haves: Markedsfest Ønskes: Godt vejr

Alt er klappet og klart til Store Brønderslev Marked.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Kræmmere, tivolifolk og en kæmpe skare af frivillige fra byens foreninger har de seneste uge haft travlt med at stille op og an til Store Brønderslev Marked.

På fredag - når markedet åbner - vil hele markedspladsen være omdannet til en labyrint af gader, hvor kræmmere står parat til at slå en snak og en god handel af.

- Vi er lidt kræsne, når vi vælger kræmmere. Vi tager dem ikke for enhver pris - vi vælger dem, så der er et bredt udvalg af varer. Der skal ikke være ti kræmmere, der sælger sko. Vi vil gerne give markedsgæsterne så god en oplevelse som mulig, sagde Michael Wittrup, formand for Store Brønderslev Marked, da han præsenterede markedsprogrammet til en traditionsrig kom-igang-fest på markedspladsen.

Der venter et marked med masser af traditioner, men der er også tænkt på fornyelse i underholdningsprogrammet. Striben af kunstnere på markedspladsens scener er lang. Kandis, Fede Finn og Funny Boyz, John’s Bedste, Schwåmpis Venner, Ole Gas, Gele Royal, Six pack Band, Anton og Agger, Here’s Johnny og D. J. Ötsi double er blandt årets navne.

Store Brønderslev marked åbner som tidligere år også scenen for dettes års barnestjerner.

Hertil kommer dansere, der giver opvisning med både folkedans og squaredance.

Det lokale Møllergådens Rockband, Musikorkesteret fra Ranum og De skæve fra Hobro indtager scenen - og det kommer ikke til at gå stille for sig. De unge fysisk og psykisk udviklingshæmmede vil vanen tro give den fuld gas på scenen med kendt musik, charme og x-factor.

Nyt er også opvisning med Brovst Pigegarde - og nyt er, at Brønderslev Marked i år kalder til gudstjeneste i det store markedstelt søndag formiddag.

- Sognepræst Gitte Lykke Andersen står for den første gudstjeneste på Store Brønderslev Marked. Gudstjenesten bliver med kaffe på kanden til salmesangen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.