Havfruer i Løkken-Vrå i ti år

Lions Club-damerne har fejret sig selv

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØKKEN:For nylig blev det fejret, at det er 10 år siden Havfruerne, den kvindelige del af Lions Clubben, startede i en afdeling i Løkken-Vrå. Det blev markeret ved en sammenkomst i Sognegården i Løkken.

I den anledning var der uddeling af ekstra store donationer til humanitære formål i clubbens nærområde. Pengene er kommet ind ved Havfruernes store frivillige arbejde med lotterier og andre arrangementer, og de understreger, at hver krone, som Lions får ind, bliver givet ud i donationer, og der er således ingen administrationsomkostninger.

Børnehaverne Regnbuen i Hundelev, Hyttefadet i Løkken og Børnehusene i Vrå fik neongrønne veste til alle børn og voksne, som de kan tage på, når de er ude i trafikken.

Børnenes Jord Vrå fik en donation på 5.000 kr. og et donorbarn, et såkaldt Løvebarn, i Sri Lanka fik en ekstra donation på 2.000 kr.

Der blev endvidere doneret 5.000 kr. til hver af sportsklubberne Løkken og Omegns Skytteklub, Svømmeklubben Sømærket og Hundelev Boldklub.

Ældre Sagen i Løkken-Vrå fik 10.000 kr. som primært skal anvendes til underholdning på Søndagscafeer på Lundgården og Havgården. Der gik ligeledes 10.000 kr. til Kamillus Hjørring, som organiserer besøgstjeneste for uhelbredeligt syge i eget hjem.

Desuden donerede Havfruerne en flot hvidmalet træbænk til hver af byerne Børglum, Vrensted og Vrå samt to stk. til Løkken.

Jubilæet blev desuden markeret med taler og uddeling af 10 års nåle til ni Havfruer som har været med lige fra starten. Der er 24 Havfruer i Løkken-Vrå clubben i dag.

Lions herreclub i Løkken og Vrå er moderclubber for Havfruerne og de deltog ligesom repræsentanter for donationsmodtagerne i festen og traktementet bestod af lækre lune fiskefrikadeller og drikkevarer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.