Havfruer, prinsesser og prinser på friskole

Eleverne på Blære Friskole har hevet to uger ud af skoleskemaet og onsdag opførte de musical

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLÆRE:Friskolen i Blære har de seneste to uger helt stået i musicalens tegn - og onsdag kulminerede det hele, da musicalen "Den lille havfrue" blev opført - først ved en generalprøve for børnene fra Skørbæk-Ejdrup Friskole og onsdag aften for et publikum bestående af især forældre, søskende og bedsteforældre. Her et glimt fra dagens generalprøve

Forestillingen kom efter forberedelser, hvor samtlige skole 77 elever plus de ældste af de 44 børn i børnehave/vuggestue på en eller anden måde har været involveret.

Op til musicalen har børnene på skolen været inddelt i fem hold. Der har været PR-hold og skuespillere, musikere, kulisser samt kostumer.

PR-holdet har været rundt og taget billeder af de aktiviteter som har været på skolen i løbet af de her to uger, samt har de filmet og farvet billetter med indskolingen. Kulisseholdet har også haft meget at lave da der var mange kulisser, der skulle tegne og males. Kostume-holdet har været i gang med at sy og lave diverse ting som skuespillerne skulle have på. Musikholdet har været i gang hele ugen med at øve sangene til selve musicalen men også arbejdet sammen med skuespillerne, så de kunne få det hele på plads.

Indskolingen har hjulpet til med at pynte indgangen til salen, mens 9. klasserne har sat scenen op sammen med pedellen, men ellers har de haft forberedelse til mundtlige og skriftlige eksamener.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.