Havnefestens styrmand ryster ikke på hånden

Men måske stopper Svend Hansen næste år – når han fylder 85 - måske

Marianne Dyhrberg Cornett
Svend Hansen - formanden for havnefestudvalget - har været styrmand for havnefesten i Sæby i 20 år i træk. Men i realiteten har han været med i hvert fald i 45 år - selv om det fortaber sig i tidens tåger. Humøret og smilet er stadig det samme. Årets havnefest i Sæby finder sted 10, 11. og 12. juli. Arkivfoto: Bent Jakobsen.
Dybvad 1. juli 2015 13:10 - Opdateret 2. juli 2015 06:26

SÆBY: Svend Hansen, der formanden for havnefestudvalget, har været frontmand i 20 år i træk - det er de år, hvor havnefesten i Sæby har haft den form, den også har i år. Men det er ikke det eneste.

- Jamen, i realiteten har jeg været med i hvert fald i 45 år - og sikkert også længere, selv om det fortaber sig i tidens tåger. Jeg har nærmest altid været med i en eller anden funktion, siger Svend Hansen.

Det har ikke været en dum idé at have Svend ved roret.

- Næe, det er jo altid gået godt - ja, rigtigt godt. Og vi har aldrig haft underskud - ikke ét eneste år. Underskud, dét er ikke mig, siger han.

Svend Hansen deltager selvfølgelig også selv i festlighederne. Og sidste år blev det ekstra festligt - for ham selv

- Da kom der en mand ind i teltet og bad mig om at komme med udenfor. Jeg troede, der var optræk til ballade, og at jeg skulle ud og lægge mig imellem, så jeg gik med ud. Dér stod fem-seks unge mennesker, som jeg i øvrigt har været fodboldtræner for - for mange år siden. De sagde nok så friskt: Nå Svend, nu er det vist på tide, vi følger dig hjem - til alderdomshjemmet. Det grinede vi godt nok ret meget af alle sammen. For jeg er jo 84, selv om jeg ikke synes, alderen trykker mig sådan særligt, smiler Svend Hansen.

Han er stadig dén, der personligt går rundt og tegner sponsoraterne.

- Hvis jeg skulle beslutte mig for at holde op som formand, kunne det jo blive næste år, hvor jeg fylder 85. Det er sådan et dejligt ”rundt” tal, slutter Svend Hansen.

Man må håbe, at han ombestemmer sig.

Årets havnefest i Sæby finder sted 10, 11. og 12. juli.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...