Frederikshavn

Helberg Design er sat til salg

Drømmer du om at gøre din designpassion til dit levebrød? Så har du nu muligheden. Helberg Design søger nemlig ny ejer

Nu har du muligheden for at få dine designdrømme opfyldt. Heiberg Design er nemlig sat til salg. Privatfoto

Nu har du muligheden for at få dine designdrømme opfyldt. Heiberg Design er nemlig sat til salg. Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Helberg Design har siden 2007 sat sit tydelige præg på Kirkepladsen i Frederikshavn med masser af spændende design og interiør til tidens bolig. Nu er butikken imidlertid sat til salg. Indehaver Susanne Helberg ønsker at hellige sig indretningsdelen og leder derfor efter en ny ejer, der kan videreføre hendes passion for design i butikken.

Attraktiv webshop

Udover den fysiske butik er der også mulighed for at købe webshoppen www.helbergdesign.dk, der er en dynamisk og funktionel web-løsning, hvor kunderne online med ganske få klik kan opfylde alle deres design- og interiørdrømme. Med webshoppen rækker Helberg Design langt udover Frederikshavn og opland og har herigennem en bred kundeskare i både ind- og udland.

Susanne Helberg fortsætter

Udover at drive butikken på Kirkepladsen og webshoppen har Susanne Helberg også igennem alle årene sideløbende lavet indretningsopgaver og haverum for privatkunder og firmaer. Fremover ønsker Susanne at hellige sig disse opgaver.

- Jeg oplever, at der ikke er timer nok i døgnet til alt det, jeg gerne vil nå, fortæller Susanne Helberg.

- Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten i mit arbejde; jeg vil gøre alting helhjertet, og så er jeg altså nødt til at vælge. Det er grunden til, at Helberg Design nu er sat til salg. Ånden i Helberg Design skal gerne videreføres, og det er mit ønske fortsat at have min gang i butikken som indretningskonsulent.

Håbet er at finde en køber, der også brænder for design og boligindretning, og som kan se potentialet i at etablere et tæt samarbejde med Susanne Helberg omkring hendes mange indretningsprojekter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst