Helenius glæder sig over målet

Angriberen greb chancen for en startplads

Nicklas Helenius omfavnes af Rasmus Jönsson efter det gode mål til 1-0. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Nicklas Helenius omfavnes af Rasmus Jönsson efter det gode mål til 1-0. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

SLAGELSE:I den første halve time af opgøret mod FC Vestsjælland lignede Nicklas Helenius nærmest en besat mand. I offensiven gik han godt med i spillet, fik scoret et rigtigt angribermål, og defensivt lavede han flere gode returløb og bolderobringer.

Men ganske som resten af AaB-mandskabet faldt han gevaldigt i kadence efter pausen, og det endte med et et nederlag på Harbo Arena.

- Jeg var meget glad for at få chancen fra start, og jeg synes også, at jeg greb den. Jeg var meget glad for at få scoret, for det er noget tid siden sidst, siger Nicklas Helenius, der også havde chancen for at score til 2-0 inden pausen.

- Jeg kom aldrig helt i balance til den afslutning, og jeg kunne nærmest mærke allerede, da jeg havde ramt den, at den ikke ville gå ind, siger angriberen, der også undrer sig over, hvordan AaB kunne gå så meget ned efter pausen.

- Det er meget svært at forklare, hvad der sker for i de kampe, hvor det er sket. Vi mister en helt masse niveau, vi mister koncentrationen, og vi begynder at lave dumme fejl. Det er ekstremt irriterende, siger han efter nederlaget, der næsten endegyldigt sender AaB ud af kampen om de europæiske pladser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
LIVE fra Mink-sagen - nu taler politikerne ud
Luk