- Helt vild oplevelse

Lukas Spalvis i gang med en mesterskabsselfie. Litaueren endte som forårstopscorer for AaB. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Lukas Spalvis i gang med en mesterskabsselfie. Litaueren endte som forårstopscorer for AaB. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

SLAGELSE:Da forårssæsonen var få dage før sin begyndelse regnede Lukas Spalvis ikke med, at han skulle have ret meget spilletid for AaB i denne sæson.

Hans talent har hele tiden været åbenlyst, siden han kom til Aalborg efter et mislykket ophold i tyske Freiburg. Det første stykke tid spillede han med reserverne i Aalborg, og han spiller stadig på noget, der nærmest kan sammenlignes med en lærlingekontrakt. Men lærlingen blev nærmest fuldt udlært, da Anders K. Jacobsen gik ned med en skade.

- Jeg er bare utroligt glad for, at jeg har kunnet være med til at hjælpe klubben på vej mod et mesterskab. Jeg havde ikke troet, at jeg skulle spille så meget, så derfor er det bare en ekstravild oplevelse at stå her mellem så mange glade mennesker. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger Lukas Spalvis.

Allan Gaarde har tidligere meldt ud, at en af hans første opgaver i denne sommerferie bliver at forlænge kontrakten med den litauiske angriber, hvis hoved og venstreben har tegnet sig for otte scoringer i Superligaen og tre af slagsen i DBU-pokalen.

- Jeg er absolut indstillet på at blive i Aalborg, og det regner jeg stensikkert med, at jeg gør. Men det er ikke noget, jeg vil tænke over lige nu - jeg vil bare ud og feste, siger Lukas Spalvis.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.