Gærum

Henrik fra Gærum skal spise mange hotdogs til DM

Mon det er muligt at slå rekorden fra sidste år - 24 hotdogs? Arkivfoto: Martin Damgaard

Mon det er muligt at slå rekorden fra sidste år - 24 hotdogs? Arkivfoto: Martin Damgaard

GÆRUM:Henrik Markussen fra Gærum ved Frederikshavn er med, når 10 sultne mænd mødes til DM-finalen i hotdogspisning i Silkeborg lørdag den 15. juni.

Frederikshavn har dermed muligheden for at få en danmarksmester, når Steff’s Place afvikler DM-finalen i hotdogspisning på Torvet i Silkeborg.

Ved kvalifikationen hos Frederikshavner Grillen i Frederikshavn spiste Henrik Markussen 11 hotdogs på en halv time.

- Jeg havde allerede spist en frokost og hældt nogle øl indenbords, da jeg deltog i kvalifikationen. Hvis timingen nu havde været bedre, ville jeg helt sikkert kunne klemme flere ned, siger den gæve nordjyde, der til daglig arbejder i lokalpsykiatrien i Frederikshavn.

Henrik Markussen er nu gået i træning, før mødet med Danmarks bedste hotdogspisere ved finalen, hvor han håber at kunne spise sig til hovedpræmien, som er en rejse for to til New York.

- Der skal godt med flæskesteg i maven. Heldigvis har jeg en kone, der er god til at lave store måltider. Så jeg er nødt til at spise for to, griner han.

Ved finalen i Silkeborg mødes de 10 bedste fra den landsdækkende kvalifikation. Her skal de blandt andet spise mod den forsvarende danmarksmester i hotdogspisning, Benny ”Bomstærk” Steffensen, der formåede at spise 24 hotdogs ved DM-finalen i 2012.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst