Hent medicinen i Matas

Et samarbejde mellem en jysk apoteker og Matas gør det nu muligt for borgerne at bestille og hente receptmedicin og apoteksforbeholdt håndkøbsmedicin i Matas i Nørresundby

Borgerne kan nu bestille og afhente deres receptmedicin i Matas i Vestergade i Nørresundby.

Borgerne kan nu bestille og afhente deres receptmedicin i Matas i Vestergade i Nørresundby.

NØRRESUNDBY:Som noget helt nyt kan borgerne nu bestille og afhente deres receptmedicin i Matas i Vestergade i Nørresundby. Det er apoteker Danji Bhanderi fra Uldum, der tilbyder den service, som også fås i 49 andre Matas-butikker fordelt over hele landet.

Med Nørresundby butikkens centrale placering får borgerne nem adgang til at hente deres medicin, når de færdes i centrum. Når borgerne på hverdage inden kl. 16 bestiller medicin til afhentning i butikken, kan de afhente den næste hverdag fra kl. 14.

- Vi er glade for at tilbyde denne service, men samtidig håber vi i Matas på en snarlig ændring af apotekerloven, der giver os retten til at oprette et egentligt apotek i vores butikker, hvor farmakonomer og farmaceuter kan give faglige råd om lægemidler og udlevere medicinen med det samme, siger informationschef Henrik E. Johannsen fra Matas’ hovedkontor.

Forsvarlig udlevering

Farmaceut og ejer af apoteket i Uldum, Danji Bhanderi, mener, at det er vigtigt, at apotekerne udvikler sig på medicinområdet ved at indgå i alliancer med ansvarlige aktører på markedet.

- Det er helt naturligt for mig at samarbejde med Matas, der i mange år på fuld ansvarlig vis har solgt liberaliserede håndkøbslægemidler. Jeg er meget tryg ved, at Matas kan håndtere udlevering af receptmedicin sikkert og forsvarligt, siger han.

Sådan gør man

Man kan bestille medicinen til afhentning i Matas ved at henvende sig i butikken, gå online på matas.dk/medicinudlevering eller ved at ringe til apoteket i Uldum.

Man kan se mere på hjemmesiden eller få udleveret en folder i butikken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.