Her er byens købmand Kjeld og han glæder sig

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kjeld Gabriel er en mand, der viser, hvad god og smart service er over for nye kunder. Han havde han som kommende købmand i Løvbjerg i vestbyen af Frederikshavn sammen med bygherren inviteret til rejsegilde på det store supermarked, som kan ses skyde op ud til Hjørringvej. Der var som altid pølser til håndværkerne og andre gæster.

- Og jeg har taget en gave med til alle, der er på arbejde i dag, sagde Kjeld Gabriel med et smil.

- Så kan I se og smage nogle af de varer, I kommer til at kunne købe her i butikken.

Købmanden var i det hele taget i godt humør, og var sammen med projekt- og ejendomschef Niels Mathiasen og salgsdirektør Poul Erik Thøgersen glade for den bygning, de kunne se nærmere på. Løvbjergkæden ved ikke, hvornår de bliver klar til at åbne. Seneste bud er i slutningen af 2022.

Der er i øjeblikket 15 Løvbjerg Supermarkeder i Danmark. Butikken i Frederikshavn bliver den første nye Løvbjerg-butik i mere end 10 år.

58-årige Kjeld Gabriel, der i dag leder Løvbjerg i Brønderslev har været i branchen i 36 år. Og han er så glad for at skulle stå i spidsen for et nyt supermarked. Han vender faktisk tilbage til Frederikshavn, hvor han i sin tid arbejdede i Dreisler Storkøb på Gl. Skagensvej. Han bor selv i Mosbjerg, og flyttede i sin tid herop fra Galten i Østjylland.

Han lover, at supermarkedet vil få en delikatesseafdeling og en slagterafdeling, der siger spar to.

- Jeg glæder mig til at vise frederikshavnerne, at vi har et bredt udvalg, skarpe priser og så sætter vi god kundeservice meget højt.

Løvbjerg regner med at skulle bruge mindst 40 ansatte, og folk er begyndt at henvende sig både om et nyt job og om konceptet for Løvbjerg.

- Vi mærker allerede stor interesse, oplyser salgsdirektør Poul Erik Thøgersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.