Herning udlignede mod Høgene

Herning udlignede fredag aften med en hjemmesejr i kvartfinaleserien

Frederikshavn White Hawks tabte fredagens udekamp, så nu står der 2-2 i kvartfinaleserien mod Herning Blue Fox. Foto: Matthew Burnett <i>Matthew</i>

Frederikshavn White Hawks tabte fredagens udekamp, så nu står der 2-2 i kvartfinaleserien mod Herning Blue Fox. Foto: Matthew Burnett Matthew

HERNING:Det herningensiske stortalent Markus Jensen skød fredag aften Frederikshavn White Hawks’ drømme om kort proces i kvartfinaleserien i sænk.

I Metal Ligaens fjerde kvartfinalekamp mellem Herning og White Hawks sørgede den 20-årige Herning-forward for en hjemmesejr i Kvik Hockey Arena til Herning. 3-2 vandt fredagens hjemmehold, som dermed udlignede til 2-2 i kampe i kvartfinaleserien.

To mål scorede Herning-forwarden Markus Jensen i kampens første periode. Talentet sendte pucken forbi Thomas Lillie allerede efter knap fem minutter. Midtvejs i første periode spillede gæsterne fem mod tre, men perioden forblev mållås.

Få minutter senere scorede Markus Jensen så sit og kampens andet mål til 2-0. Og faktisk kunne hjemmeholdet have øget yderligere i periodens slutning med to overtalsperioder, men her holdt White Hawks stand til periodepause.

Herningenserne dominerede også begyndelsen af anden periode, men i powerplay reducerede Mathias Bau Hansen med et perlemål. Med et resolut aftræk fra sin position til højretrak han pucken i modsatte målside til 2-1.

Stillingen holdt perioden ud, og så var der lagt op til en spændende tredje periode. Høgene pressede hårdt på. Men i stedet slog Herning til på en kontra. 3-1 øgede Steffen Klarskov til midt i perioden, men mindre end et minut senere bragte Tylor Mosenko ny spænding ind i kvartfinalekampen med målet til 3-2.

Trods powerplay til Høgene i sidste minut blev der ikke scoret mere, og så udlignede Herning i serien. Næste kamp er søndag i Frederikshavn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden