EMNER

Himmerlands første digitale landsbytorv

Men mange landsbyer vil snart følge efter Døstrup, som indviede i går

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

En af nyhederne på Døstrups digitale landsbytorv. Nu risikerer Jesper Mørk og den øvrige bestyrelse et stort rykind, når Døstrup IF 22. marts indkalder til generalforsamling. Foto: Jesper Poulsen

DØSTRUP:- Som den første landsby i Himmerland landede det digitale landsbytorv i går eftermiddags i Døstrup, skriver NORDJYSKE Stiftstidende lørdag.

- Borgerne kommer til at bruge det rigtig meget.

- Noget ganske andet end et stykke vådt papir, der hænger og flagrer på en opslagstavle, siger Jeannette Winge Kjeldsen, bestyrelsesmedlem i Døstrup Forsamlingshus.

Sammen med en jævn strøm af borgere fra landsbyen skabte hun i går eftermiddags trængsel i Letkøbmandens baglokale, hvor inskriptionen på to delikate festkager forkyndte åbningen af det digitale landsbytorv i ”byen, der bygger bro”.

- Og det er ikke tilfældigt, at Døstrup som den første landsby i Himmerland får sit eget, digitale landsbytorv, for her er vi altid fremme i skoene, betror landsbyrådsformand Lisbeth Sørensen.

På opslagstavlen i forsamlingshuset eller hos Letkøb kan man klikke rundt på menuen - tjekke, hvad private har til salg - læse om katten, der er blevet væk - følge med i lokale begivenheder på den opdaterede kalender. Eller gå ind i by-guiden og opdage, hvad området byder på.

Husker præsten at lægge beskeden ind, og familien er med på det, kan du læse om en forestående begravelse, inden det er for sent.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.