Hjælp kommunen til sikker trafik

I en ny undersøgelse skal borgerne hjælpe Frederikshavn Kommune med at øge trafiksikkerheden. FOTO: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

I en ny undersøgelse skal borgerne hjælpe Frederikshavn Kommune med at øge trafiksikkerheden. FOTO: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:”Hvor føler du dig utryg i trafikken?”. Det spørgsmål stiller Frederikshavn Kommune sine borgere i en ny undersøgelse, der netop er sat i gang. Borgernes meninger og svar skal bruges til at forbedre kommunens Trafiksikkerhedsplan 2014-2020.

Hvad enten det er som fodgænger, cyklist, bilist eller andet, så er de interesserede i at høre meninger fra alle egne af kommunen.

Vil skabe et overblik

Frederikshavn Kommune vil gerne have et samlet billede af dagligdagens trafikproblemer og dagligdagstrafikkens utrygge steder i kommunen. Har du steder på vej- eller stinettet, som du mener, kan udformes bedre til glæde for trafiksikkerheden og trygheden for dig, dit barn eller dine forældre, så smut ind på kommunens hjemmeside og giv dit besyv med ved at udfylde borgerundersøgelsen.

Undersøgelsen er tilgængelig på kommunens hjemmeside fra 17. marts til 11. april. For at komme til undersøgelsessiden, skal du klikke ind på www.borgeranalyse.dk/frederikshavn. For borgere, der ikke har adgang til internettet, kan undersøgelsesskemaet afhentes hos Borgerservice i Frederikshavn, Skagen og Sæby.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.