Hjælp til dårlig ryg

De tre nye øvelser ved navn Vippebræt, Bøjen og Havkat er udviklet af Gigtforeningens eksperter som en del af træningstilbuddet AquaPunkt. Foto: Ulrik Jantzen
Vadum 1. marts 2013 17:26

AALBORG: I weekenden præsenterer Gigtforeningen en række nye rygøvelser til vand i Vadum Svømmehal.

Øvelserne er udviklet af Gigtforeningens eksperter. Øvelserne er nemme og skånsomme og henvender sig til alle, som vil forebygge eller modvirke smerter i ryggen.

- Vi vil gerne lokke danskerne i svømmehallen for at prøve de nye rygøvelser, og derfor har vi sammen med svømmehallerne arrangeret AquaPunkt-weekend den 2. og 3. marts. Det er en god mulighed for at komme i gang og prøve øvelserne sammen med andre under kyndig instruktion, siger Gigtforeningens direktør, Lene Witte.

Hun understreger, at træning i vand både er en effektiv men også en meget skånsom form for træning, fordi led og muskler ikke belastes så meget som på land.

- For at gøre det nemt og skånsomt at træne ryggen, hvis man har smerter, har vi udviklet de nye øvelser til brug i svømmehallerne. Vi håber, at de mange mennesker med tilbagevendende rygsmerter vil tage øvelserne til sig, siger Lene Witte. Ifølge Gigtforeningen vil over 60 procent af danskerne få ondt i ryggen på et tidspunkt i deres liv.

Hvis man vil være med, skal man bare møde op i Vadum Svømmehal i dag lørdag den 2. marts mellem klokken 9 og 15. Når indgangen til svømmehallen er betalt, er resten gratis.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...