Hjemmerøveri: Mand overfaldet og røvet

44-årig mand blev overmandet af fire personer i sit hjem

Arkivfoto

Arkivfoto

HORNUM:En 44-årig mand blev torsdag aften kl. 22.55 opsøgt af to mænd og to kvinder på sin bopæl på Stadionvej i Hornum i Himmerland.

De to mænd slog offeret flere gange i ansigtet, mens de to kvinder røvede mandens bærbare computer og nogle penge.

Offerets signalement af gerningsmændene ledte straks politiet på sporet af to af gerningsmændene, som betjentene ud fra beskrivelsen kunne genkende. Manden og kvinden var dog ikke hjemme, da politiet opsøgte dem på deres bopæl.

Tre timer senere blev en bil med de to mandlige gerningsmænd spottet og stoppet på Sønder Boulevard i Aars, og kort efter blev de to kvinder anholdt på en adresse i Haverslev, hvor politiet også fandt den stjålne computer og en del kontanter, oplyser vagtchef Jan Stagsted fra Nordjyllands Politi.

Offeret blev tilset af en tandlæge på skadestuen, da slagene i ansigtet havde resulteret i et par løse tænder.

Gerningsmændene og offeret kendte hinanden i forvejen, og røveriet skyldes formentlig et internt anliggende, som politiet endnu ikke har overblik over.

De to overfaldsmænd blev fredag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør i byretten i Aalborg og varetægtsfængslet frem til 4. juli sigtet for hjemmerøveri. De to kvinder blev løsladt efter afhøring, men er sigtet for medvirken, oplyser anklager Jette Rubien.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.