Hjørring-firma henter rekordaftale i Indien

Distributør skal markedsføre løsninger fra Targit A/S på det enorme marked

Vikram Dham og Flemming Madsen besegler aftalen med et håndtryk.

Vikram Dham og Flemming Madsen besegler aftalen med et håndtryk.

HJØRRING:It-virksomheden Targit A/S i Hjørring har indgået sin hidtil største aftale, som ventes at betyde en investering i Targit på 18 millioner kroner over de kommende tre år, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Aftalen er indgået med firmaet Emkor, der er en indisk distributør, som i første omgang har bundet sig til at investere ni millioner kroner i Targit.

Men det reelle tal bliver mindst dobbelt så stort i betragtning af, at det indiske marked er enormt, lyder det fra salgsdirektør Flemming Madsen fra Targit:

- Det er den største aftale i Targits historie. Vi har i flere år haft mange indiske bejlere, men henvendelserne har simpelthen ikke været seriøse nok. Emkor har derimod vist grundighed og integritet i deres forarbejde. Det er en moderne virksomhed, der beskæftiger sig med cloud-forretningssoftware, og de har set lyset i vores kerneprodukt, forklarer Flemming Madsen.

Organisatorisk bliver den indiske distributør en stor distributør i Targit-regi.

- Emkor glæder sig til at introducere Targit i Indien, da de fleste nuværende Business Intelligence-produkter i landet ikke indfrier forventningerne. De har en kæmpe tro på vores produkt, og det vidner aftalen og deres investeringer i Targit også om, siger Flemming Madsen.

- Ifølge aftalen har Emkor fået de eksklusive rettigheder til at markedsføre Targit over for det indiske markeds brugere af Microsofts forretningssoftware-portefølje ”Dynamics”. Og der er altså tusindvis af kunder inden for dette segment i Indien, pointerer Flemming Madsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.