Hjørring vandt Nørhalne VVS Cup

Løgstør blev nummer to

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRHALNE:Hjørring vandt lørdag aften finalekampen 8-3 over Løgstør ved Nørhalne VVS. Der var omkring 200 tilskuere i Nørhalnehallen, og de blev vidner til en stribe gode, men meget jævnbyrdige kampe.

Hjørring-spillerne vandt også den indledende runde. Det betød ekstra 1000 kroner for at gentage succesen lørdag aften, og for førstepladsen var der 5000 kroner og poloshirts med teksten ”Vinder af Nørhalne VVS cup 2012”.

- På andenpladsen fik Løgstør 2000 kroner. Der var også gevinst til finalens bedste spiller på hvert hold. Turneringsledelsen valgte Thomas Hansen fra Hjørring og Kenneth Andersen fra Løgstør, fortæller stævnets koordinator Per Jeppesen.

Også den spiller, der havde scoret flest mål i turneringen, fik en præmie. De fleste år er præmien gået til en af finaledeltagerne, men i år havde Morten Thøgersen scoret 41 mål og var dermed den mest scorende i turneringen.

Et meget boldsikkert FC Hjørringhold vandt finaleaftenens pulje 1 med et rutineret spillende Løgstør som nummer 2.

- Aftenens store overraskelse var, at Sulsted som gennem flere år har været tæt på vinderplaceringerne, i år ikke fik et eneste point i aftenens kampe og dermed måtte slutte sidst i puljen, afslører Per Jeppesen.

Pulje 2 blev vundet af Blokhus FC med Birkelse på andenpladsen.

Den første semifinale blev spillet mellem Løgstør og Blokhus. og her vandt Løgstør knebent 5-4 efter en god og lige kamp.

Aftenens anden semifinale mellem Hjørring og Birkelse endte med sejr til Hjørring på 11-3.

Turneringens tredjeplads skulle afgøres mellem Blokhus og Birkelse. Det blev et rigtigt lokalopgør, hvor Blokhus vandt med ni mål mod tre. Det var en hurtig 16-årig Leth, der gjorde en forskel med et par hovedstødsmål.

Til tredjepladsen var der gavekort til AaB-kamp fra Spar Nord, adgangskort til Nordjysk fodboldgolf og vin.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.