21-årig sparkede betjent, der kørte politibil

Gadeuorden førte til anholdelse af 21-årig mand

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

POULSTRUP:En anmeldelse om nogle optøjer i Poulstrup natten til 2. juledag endte med, at en 21-årig mand fra Astrup blev anholdt af en patrulje fra Nordjyllands Politi.

- Vi fik klokken 01.34 en anmeldelse om noget uorden på hovedgaden i Poulstrup. Vi sendte en patrulje derop, men da de kom frem var der ro på. Dog var der en 21-årig mand, der var så beruset, at han ikke kunne tage vare på sig selv, så ham ville patruljen give et lift hjem til forældrene i Astrup, forklarer vagtchef Mads Hessellund, Nordjyllands Politi.

Under kørslen mod den unge mands hjem så den 21-årige sig dog så sur på betjentene, at han fra bagsædet lykkedes med at sparke den betjent, der kørte patruljevognen, på skulderen.

- Heldigvis kunne betjenten holde styr på bilen, og betjenten kom heller ikke noget særligt til skade, men bilen blev vendt, og så gik turen i stedet for hjem til den unge mand ind på politigården her i Aalborg, hvor den 21-årige bliver afhørt og derefter løsladt, oplyser vagtchefen.

Den 21-årige blev nemlig efter sin voldelige opførsel anholdt og sigtet for vold mod politibetjenten efter straffelovens paragraf 119 om vold mod en person, der handler i offentlighedens tjeneste.

Der venter nu den ustyrlige unge mand et retsligt efterspil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.