Advarer om livsfarlig praksis blandt unge om natten

For et par dage siden sprang fem unge i pool, mens der blev kørt renseprogram med store klormængder

Hjørring City Camping vil hellere end gerne have badegæster - men ikke om natten. Her den nye lejrchef, Michael Zimmer. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Hjørring City Camping vil hellere end gerne have badegæster - men ikke om natten. Her den nye lejrchef, Michael Zimmer. Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:Om det er den gamle ligning med, at forstanden ryger ud, når alkoholen kommer ind, eller det ”kun” er ungdommeligt letsind, vides ikke - men det er hamrende farligt.

Tidligere har man bokset med problemet på Hjørring City Camping, men nu er den gal igen i friluftsbladet på pladsen: Her oplever man for tiden, at unge hopper i poolen om natten.

Det får friluftsbadet til at advare med versaler på sin Facebook-side om den farlige praksis.

"Vi kører hver nat renseprogram og poolen indeholder meget, meget mere klor end man kan tåle at bade i! Man må IKKE bade i poolen udenfor vores åbningstider. Det kan være meget farligt!!! Der er en grund til at poolen lukker og aflåses hver aften", lyder det.

Der er kamera i området, og den seneste episode er sket natten mellem fredag og lørdag, hvor fem unge luskede ind for at få en svalende dukkert i sommernatten.

"Det vil være forfærdeligt at finde en af jer liggende i poolen en morgen, død af klorforgiftning, skriver friluftsbadet", der opfordrer folk til at dele advarslen - og det har næsten 900 gjort i skrivende stund.

Desuden oplyser man følgende om klor: ”Klor er en tung gas, som koncentrerer sig i bunden af lungerne, når du indånder det. Klor kan reagere med lungevævet. Så får man vand i lungerne og svært ved at trække vejret og kan drukne indefra. Klorgas er så farligt, at det er blevet brugt som giftgas i krig”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.