Ejer af Musikhuset har lukket butik, men noget nyt er på vej

Efter mere end 35 år var det ved nytår slut med Musikhuset Hjørring, men en ny forretning er på vej. 

Musikhuset Hjørring lukkede ved nytår, men noget nyt er på vej i Nørregade <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Musikhuset Hjørring lukkede ved nytår, men noget nyt er på vej i Nørregade Foto: Kim Dahl Hansen

HJØRRING:Det er ikke fordi ejeren af to nordjyske musikforretninger, Teodor Georgiev har mistet troen på, at musikentusiaster stadig gerne vil serviceres i en fysisk butik, men efter tre hårde år med blandt andet coronanedlukningerne må han erkende, at to nordjyske forretninger er én for mange, og siden nytår har det været slut med Musikhuset Hjørring. 

- Det handler om overlevelse og optimering. Vi har mange trofaste kunder i Hjørring, men der er ikke basis for at beholde to butikker. Vi har også startet en webshop for ni måneder siden, så nu satser vi på den og vores forretning i Nørresundby, fortæller Teodor Georgiev. 

Han overtog Musikhuset Hjørring i 2015.  Dengang var forretningen flyttet fra en stor forretning på Frederikshavnsvej til en langt mindre butik i Nørregade i Hjørring midtby. 

I 2020 åbnede Teodor Georgiev, der stammer fra Bulgarien, Musikhuset Aalborg i Nørresundby. 

Teodor Georgiev kommer oprindeligt fra Bulgarien. Han er selv udøvende musiker og overtog Musikhuset Hjørring i 2015  <i>Arkivfoto: Kim Dahl Hansen </i>

Teodor Georgiev kommer oprindeligt fra Bulgarien. Han er selv udøvende musiker og overtog Musikhuset Hjørring i 2015  Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Danske musikforretninger oplever stor konkurrence fra udenlandske webshops, og Teodor Georgiev var selv tidligere ansat i den store kæde 4Sound, som gik konkurs og lukkede fem forretninger med i alt 100 ansatte i 2019. 

- Vi tror stadig på, at musikforretninger i Danmark kan overleve på en god service, og kombineret med vores nye webshop, som er kommet godt fra start, tror jeg på fremtiden for musikforretninger i Danmark, siger Teodor Georgiev. 

Noget tyder da også på, at der er nye planer i den lille forretning i Nørregade i Hjørring. 

En tidligere ansat, Kim Karmark Pedersen fortæller på facebook, at han er ved at shine forretningen op for at genåbne musikforretning i Nørregade i Hjørring. Åbningsdagen er dog endnu ikke helt på plads. 

  

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.