Endnu et supermarked slipper pantmonster løs: Æder 100 dåser og flasker ad gangen

Det første supermarked i Nordjylland, der installerede pantmaskinen har oplevet en eksplosiv stigning i modtaget pant - se her, hvor meget

Pantmaskinen blev installeret i Sindal i marts, men nu kan kunderne glæde sig over at tage den i brug i endnu et nordjysk supermarked. <i>Pr-foto.</i>

Pantmaskinen blev installeret i Sindal i marts, men nu kan kunderne glæde sig over at tage den i brug i endnu et nordjysk supermarked. Pr-foto.

NORDJYLLAND:I marts fik Superland Sindal - som den første butik i Nordjylland - installeret en hurtigtællende pantmaskine, hvor sække med over 100 dåser og plastflasker kan hældes i på én gang.

Nu slippes pantmonstret - med navnet Tomra R1 - også løs i Superland i Tårs - og dermed kan kunderne se frem til at slippe for ventetid og klistrede fingre fra gamle sjatter.

- Vores kunder vil hellere bruge tid i butikken end ved flaskeautomaten. Og jeg må sige, at kunderne er tilfredse med vores nye automat. Det går hurtigt, og der er ingen fejlmeldinger og stop. Det sparer tid, siger Ole Thomsen, der glæder sig til at tilbyde kunderne i Tårs samme gode pantoplevelse.

Hos Superland har man efter den første installering i Sindal oplevet en markant vækst i pantende kunder og i pantvolumen. Faktisk er stigningen i modtaget pant steget med +500 procent. Det gør det nordjyske supermarked i Sindal til en af de butikker, der modtager mest pant i Danmark - ifølge en pressemeddelelse fra producenten Tomra.

Automaten tages i brug i Tårs fredag 20. maj kl. 8.

Pant-automaten tager kun plastik-flasker og dåser, ikke glas.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden