Feriecenteret satser på udendørs aktiviteter

Skallerup Seaside Resorts overnattende gæster får også gratis adgang til Fårup Sommerland i sommersæsonen 2020

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Skallerup Seaside Resort fåbner 8- juni sine kreative værksteder. Endvidere genåbner Dyregården, ridecenteret og bowlingcenteret.

SKALLERUP:Efterhånden har mange danskere indstillet sig på, at sommerferien skal nydes i Danmark i år, og fra den 8. juni går Danmark ind i Fase 3 af genåbningen. Det giver både muligheder og begrænsninger for landets feriesteder, blandt andet i Skallerup Seaside Resort.

Resortets vandland, legeland samt spa- og wellnessafdeling må fortsat ikke åbne, men fra den 8. juni kan Skallerup Seaside Resort genåbne en del af sine aktiviteter. Derudover har kreative medarbejderkræfter været på overarbejde for at finde på nye aktiviteter, der kan overholde alle restriktioner og sikkerhedsforanstaltninger og samtidig være rammen om masser af familiehygge.

Og så er der planlagt en overraskelse til gæsterne i samarbejde med en lokal ”kollega”:

- Selvom vi virkelig har lagt os i selen for at kunne tilbyde et spændende aktivitetsprogram med vægt på udendørs aktiviteter, vil vi gerne kunne kompensere for, at vi ikke kan åbne vandlandet, legelandet og Romulus spa og wellness. Derfor har vi indgået et samarbejde med Fårup Sommerland, så overnattende gæster i Skallerup får en gratis billet til sommerlandet, der netop i år har indviet sin nye forlystelse ”Saven”. Det er helt oplagt, at vi hjælper hinanden i sådanne omstændigheder her, hvor vi jo så fint kan supplere hinanden, siger direktør i Skallerup Seaside Resort, Jørgen Høll.

Dermed håber direktøren på en fornuftig 71. sæson for Skallerup, selvom Corona-nedlukningen har sat sine spor på forårets omsætning.

- Vi har stadig haft en del feriegæster, som har nydt at komme hjemmefra og ud i den smukke, fredede natur her i området. Og vi er meget taknemmelige for den opbakning og forståelse, der har været fra gæsterne i perioden, siger Jørgen Høll.

- Men det er klart, at aflysning af større events og sammenkomster sammen med den generelle situation har betydet, at vi har haft færre gæster, end vi plejer. Så vi er glade for at kunne genåbne en del af vores aktiviteter, selvom det bliver uden de store attraktioner som vandland, legeland og Romulus.

Skallerup er særligt kendt for deres spa- og wellnessafdeling Romulus og har i flere omgange vundet priser for sin ekspertise inden for saunagus. Men i år må en dukkert i Vesterhavet afløse de varme termalbade. Både resortets badeland og spa er nemlig fortsat tvangslukket. Det bliver dog muligt at tilbyde behandlinger ved uddannet personale.

Derudover genåbner Skallerup Seaside Resort fra den 8. juni sine kreative værksteder. Endvidere genåbner Dyregården, ridecenteret og bowlingcenteret.

Samtidig bliver der opstartet en masse nye udendørs aktiviteter. Skallerup Seaside Resort ligger på den jyske vestkyst med stranden i kort gåafstand fra ferieboligerne. Og den omkringliggende natur har givet inspiration til en masse idérigdom.

I løbet af sommeren vil gæster derfor kunne glæde sig til et aktivitetsprogram med bl.a. sandslot-konkurrence, skattejagt, skraldejagt på stranden, jungleræs med vandballoner, foldboldsjov for børn, børnefitness, beachvolley-turnering, morgenbadning i Vesterhavet og meget mere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden