Fortælling

Henrik mistede sin elskede livsledsager efter 49 år og et dramatisk forløb

Byrådsmedlem og erhvervsmand Henrik Jørgensen forsøger at komme videre efter tabet af sin elskede hustru

Henrik Jørgensen oplevede en forfærdelig tragisk start på året, og nu kæmper han med at finde meningen. Foto: Bente Poder

Henrik Jørgensen oplevede en forfærdelig tragisk start på året, og nu kæmper han med at finde meningen. Foto: Bente Poder

Nytårsdag var Henrik og Gitte Jørgensen, som så mange andre, stået lidt sent op, og parret gjorde sig klar til en gåtur og lidt frisk luft.

- Vi jokede lidt med, at turen skulle ende på kirkegården, hvor vi skulle se til et familiegravsted. Vi havde i løbet af julen faktisk talt en del om livet og døden, husker Henrik Jørgensen.

Hans hustru og livsledsager gennem 49 år, klagede lidt over hovedpine, men det er jo ikke et ukendt fænomen nytårsdag. Nytårsaften var blevet fejret hjemme i hyggeligt samvær med nogle få venner.

Turen blev kort. Parret nåede kun lige ud i indkørslen, foran trappen op til den store udsigtsvilla på Tørholmsvej i Hjørring.

- Midt i en sætning går hun i stå. Hun når lige at kigge mig ind i øjnene, og så synker hun sammen i mine arme, fortæller Henrik Jørgensen.

Det var jo Henrik, der var syg

Vil du læse videre?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.