Hyggeaftener hver tirsdag i Lønstrup - men de starter på torsdag

Musikalsk og kulinarisk forkælelse rykker ind i Lønstrup

Hans Melgaard og John Becker underholder med viser og sange, som publikum kan synge med på. <i>Arkivfoto: Niels Helver</i>

Hans Melgaard og John Becker underholder med viser og sange, som publikum kan synge med på. Arkivfoto: Niels Helver

LØNSTRUP:Hen over sommeren er der igen "Kulinarisk & Musikalsk Hawhygge" i Lønstrup.

Egentlig kan man deltage i hyggeaftenerne hver tirsdag - men alligevel finder årets allerførste arrangement sted på en torsdag. Ekstraordinært er der nemlig et sankthans-arrangement torsdag 23. juni klokken 17.00-19.30, hvor der serveres helstegt pattegris.

Men efter sankthansarrangementet er det fra tirsdag fra 28. juni, at der tages hul på de egentlige udgaver af "Kulinarisk & Musikalsk Hawhygge".

Det er syvende år i træk, at der på den måde bliver arrangeret fællesspisning og sommersang - og det er hver tirsdag klokken 18.00-20.00 på Hotel Kirkedal.

Det var Hans Melgaard og John Becker (kendt som duoen "Raifou"), der i sin tid startede arrangementerne. Og med fin tilslutning fra både turister og lokale har traditionen vokset sig større og større for hvert år.

De første fire år fandt det sted på "Den Røde Plads" ved Nyform & Hausfrau - og derefter rykkede man til "Den Blå Plads" ved Keramoda. I 2020 flyttede man så til "Den Gule Plads" ved Hotel Kirkedal.

Hotel Kirkedal er for nylig blevet overtaget og renoveret af Charlotte Egelund - og pladsen er nu gjort helt klar til sommeren og de mange gæster. Så alt skulle med andre ord være klar til hyggelige aftener med fællessang og lækker mad. Hvis der eventuelt skulle bliver dårligt vejr, så rykker arrangementet ind i laden på Hotel Kirkedal.

Hotel Kirkedal står for det kulinariske, og menuen skifter fra gang til gang. Vil man spise med, skal der bestilles bord ved Hotel Kirkedal.

Hans Melgaard og John Becker står for det musikalske - og fællessangen udspringer af deres sanghæfte “For få Synger”, som alle får med hjem efter arrangementerne. Der vil hen over sommeren også komme forskellige gæstesolister,

Sommerens side udgave af "Kulinarisk & Musikalsk Hawhygge" finder sted 9. august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.