Knivrøveri mod Dagli'Brugsen i Mosbjerg: Bil brændt af - 18-årig anholdt

Nordjyllands Politi efterlyser bil med polske nummerplader

Arkivfoto

Arkivfoto

SINDAL:  Dagli'Brugsen i Mosbjerg blev onsdag ved godt 18-tiden udsat for et røveri, hvor en person bevæbnet med en større dolk truede personalet i butikken til at udlevere et ukendt beløb.

Og Nordjyllands Politi har siden været massivt til stede i området med adskillige patruljer - heriblandt også hundepatruljer. Det har ført til, at en 18-årig mand ved 20.30-tiden er blevet anholdt og vil blive sigtet for røveriet.

Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

- Vi har haft meget travlt, og den massive tilstedeværelse i området vil fortsætte lidt endnu. Der er en række løse ender, vi skal have efterforsket henover aftenen og ud på natten, men jeg forventer klart, at den 18-årige fremstilles i grundlovsforhør torsdag, lyder det fra vagtchefen.

Ifølge politiet stak gerningsmanden af i en større sort bil med det, politiet i første omgang troede var polske nummerplader, og den bil blev hurtigt efterlyst vis Twitter. 

- Det viste sig dog, at der formentlig var tale om tyske nummerplader, der var efterlyst som stjålet, forklarer Karsten Højrup Kristensen.

Samtidig lød der en opfordring til eventuelle vidner om at kontakte politiet på telefon 1-1-4, hvis man havde set eller hørt noget i nærheden af brugsen eller havde set den sorte bil køre fra stedet.

Senere ved 18.30-tiden indgik der så anmeldelse om en brændende bil på Tolstrupvej ved Tversted. Det var den sorte bil, der var flugtbilen fra Dagli'Brugsen i Mosbjerg umiddelbart efter røveriet.

Politiet efterlyste derefter en anden bil, der var kørt fra den brændende bil med høj fart ad Tolstrupvej og Uggerby Strandvej i sommerhusområdet nord for Uggerby. Politiet formodede herefter, at gerningsmanden var kørt mod Tverstedvej og derfra forsvundet i ukendt retning.

- Vi fik ved 19.20-tiden en henvendelse fra et vidne, der havde set en Mercedes køre med høj fart i området, og den bil fandt vi ved et hus i Hørmested, hvor der bor en 18-årig mand. Ham har vi anholdt, og han skal nu nærmere afhøres. Han vil blive sigtet for både røveri og brandstiftelse på flugtbilen, oplyser Karsten Højrup Kristensen.

Han glæder sig over, at vidner har kunnet hjælpe politiet med oplysninger, der sammen med politiets massive tilstedeværelse i området har ført til anholdelse af den formodede gerningsmand til røveriet.

.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden