Landskendt par solgte livsværk - nu afslører de fremtidsplanerne

Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen har nu fundet ud af, hvad de skal kaste sig over efter to årtier på Lykkegaard i Tversted

Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, da de netop havde overtaget deres nye bolig i kystbyen i 2021. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, da de netop havde overtaget deres nye bolig i kystbyen i 2021. Arkivfoto: Henrik Bo

TVERSTED:Marskandiser-parret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen, der i sin tid blev landskendte via deres medvirken DR's "Skattejægerne", langede i efteråret den sidste dekorerede kaffedåse over disken på Lykkegaard.

Efter to årtier sagde parret farvel til kunderne i laden i Tversted og flyttede i stedet ind i en nu total-renoveret bolig i kystbyen.

Men med en afskedssalut om, at man nok ikke havde hørt det sidste til dem - og det viser sig nu at holde stik:

De har således købt firmaet "Angela B", som er et grossistfirma, der importerer mange af de produkter, der også har været solgt på Lykkegaard.

- Det er noget, vi har arbejdet på et stykke tid - og aftalen faldt på plads lige før jul, fortæller Jens Guldsmed-Thomsen til Nordjyske om købet af firmet, som de overtager fuldt ud 1. juni.

Skal ikke åbne 100 dage i streg

Her nogle af de vævede produkter, som parret kommer til at føre. <i>Privatfoto.</i>

Her nogle af de vævede produkter, som parret kommer til at føre. Privatfoto.

Firmaet sælger blandt andet viskestykker, babytøj, bamser og håndsæbe - det hele fra britiske selskaber.

- Op mod en tredjedel af sortimentet er sæberne - og det er noget vi selv bruger derhjemme privat, fordi de er produceret på en ordentlig måde, siger Jens Guldsmed-Thomsen.

Sæbe udgør en stor del af sortimentet hos Angela B. <i>Privatfoto.</i>

Sæbe udgør en stor del af sortimentet hos Angela B. Privatfoto.

Der er udelukkende tale om en grossist-virksomhed, hvorfra der skal sælges til butikker og netbutikker i Danmark og Norge - det er med andre ord endegyldigt slut med at sælge direkte til private.

Lager i Tversted

Marskandiser-parret har deltaget i designmessen Formland i Herning i tre dage - her sammen med Angela Bredøl, Angela B. <i>Privatfoto.</i>

Marskandiser-parret har deltaget i designmessen Formland i Herning i tre dage - her sammen med Angela Bredøl, Angela B. Privatfoto.

- At køre grossist-firmaet bliver anderledes, end da vi havde Lykkegaard, hvor vi jo i sommerperioden havde åbent 100 dage i streg. Selv om vi nu overtager Angela B., så får vi helt sikkert en roligere hverdag, lyder det fra Jens Guldsmed-Thomsen.

Jens og Mads

  • Mads Ejlersen stammer oprindeligt fra Sindal, mens Jens Guldsmed-Thomsen trådte sine barnesko i Bratten mellem Jerup og Strandby.
  • De har dannet par siden 1991 og har også rundet sølvbryllupsdatoen med deres registrerede partnerskab. De har boet sammen i en periode i København, men siden 2001 har de boet i Tversted.
  • Mads Ejlersen har gennem 42 år haft forskellige stillinger i SAS, inden Lykkegaard kom til at fylde det hele. Og Jens Guldsmed-Thomsen har i mange år haft et konsulentfirma, hvor han løser opgaver med IT og regnskaber for firmaer.

I weekenden og mandag har Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen deltaget i designmessen Formland i Herning, hvor de har mødt masser af deres fremtidige kunder.

- Man er ret smadret, når man hver dag skal stå op i ni timer på en messe! Men vi har været i kontakt med mange af vores fremtidige kunder, og har fået en rigtig god fornemmelse i forhold til at skulle drive firmaet, lyder det fra Jens Guldsmed-Thomsen.

I løbet at forsommeren flyttes Angela B.-lageret til Tversted.

Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen solgte Lykkegaard til Elsebeth Gerner Nielsen - der var radikal kulturminister fra 1998 - 2001 - og hendes mand, Søren Nielsen. Ejendommen blev handlet for 3,4 millioner kroner, men foreløbig er den blevet lejet ud til anden side.

Selv er de flyttet ind i en villa fra 1919 på Fyrrevej i Tversted - en villa, som i en lang årrække var beboet af Ingeborg Skaun, tidligere indehaver af badehotellet Tannishus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.