Mangeårig formand stopper hos Fortuna Hjørring

Jette Andersen vil efter 29 år koncentrere sig om Dana Cup

Jette Andersen har valgt at stoppe som formand for Fortuna Hjørring

Jette Andersen har valgt at stoppe som formand for Fortuna Hjørring

Efter 29 år som formand og 40 år i bestyrelsen for Fortuna Hjørring bliver Jette Andersen nu afløst af tidligere førsteholds- og landsholdsspiller Birgit Christensen. Jette Andersen, der også er direktør i Fortunas støtteforening Dana Cup, har valgt at koncentrere sig om det fortsat stigende antal opgaver, der er knyttet til Dana Cup.

Hun er yderst tilfreds med, at Birgit Christensen har accepteret at arbejde videre fra topposten i Hjørrings succesrige kvindefodboldklub.

- I en levende, ung organisation skal man sørge for altid at have topengagerede ledere. Det føler jeg, at vi har i Fortuna. Jeg føler også, at jeg selv er top-engageret, men opgaverne på min arbejdsplads DANA CUP er blevet stadig mere omfattende og kræver endnu mere af min tid. Og så er det, at jeg siger: Nu er det tid at overlade formandsposten til en anden, siger Jette Andersen.

- Jeg trækker mig med god samvittighed, da jeg ved, at der står én anden med et mindst lige så grønt hjerte og er parat til at tage over.

Som aktiv både i Fortuna og på det danske landshold opnåede Jette Andersen aldrig et dansk mesterskab som spiller. Til gengæld har hun som formand oplevet Fortuna blive dansk mester hele ti gange.

Generalforsamlingen gav Birgit Christensen sin fulde opbakning, hvilket glæder hende.

-Vi skal fortsætte ud ad samme spor og sørge for, at Fortuna er den bedste klub både for bredden og for eliten, siger Birger Christensen.

-Jette har lavet en kæmpeindsats for Fortuna, og nu bliver vi en bestyrelse, der følger op og sætter vores præg på klubben. Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet.

Birgit Christensen, der i dag er selvstændig malermester, opnåede som aktiv fodboldspiller 321 kampe på Fortunas førstehold og 48 kampe på a-landsholdet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.