Ny borgmester-kandidat: Kan hun vippe Smalbro af pinden?

Socialdemokraterne i Hjørring har fundet ny spidskandidat efter Arne Boelt

Onsdag aften valgte Socialdemokratiet i Hjørring Kommune deres nye borgmesterkandidat, som skal forsøge at fravriste Venstre borgmesterkæden, når der er kommunalvalg næste gang - i 2025. <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Onsdag aften valgte Socialdemokratiet i Hjørring Kommune deres nye borgmesterkandidat, som skal forsøge at fravriste Venstre borgmesterkæden, når der er kommunalvalg næste gang - i 2025. Arkivfoto: Bo Lehm

HJØRRING:Ved kommunalvalget i 2021 blev der tildelt Arne-pension til Hjørrings borgmester.

Efter at have regeret i 12 år gled magten Arne Boelt af hænde, og Venstres Søren Smalbro sikrede sig borgmesterkæden.

I 2025 - ved næste kommunalvalg - vil Socialdemokratiet prøve at få fingre i kæden igen, og det bliver med Mai-Britt Beith i spidsen: Onsdag aften valgte Socialdemokratiet i Hjørring Kommune nemlig hende som ny borgmesterkandidat på en ekstraordinær generalforsamling. 

Efter kommunalvalget i november 2021 har Mai-Britt Beith været gruppeformand i byrådsgruppen. Hun har siddet i byrådet siden 2013 - og har haft poster som næstformand i sundheds-, ældre- og handicapudvalget, formand for det politiske koordinationsudvalg for sundhed, og senest udvalgsformand for børne-, fritids- og undervisningsudvalget.

Mai-Britt Beith - ny borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Hjørring. <i>Arkivfoto.</i>

Mai-Britt Beith - ny borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Hjørring. Arkivfoto.

- Jeg er meget rørt over den store opbakning jeg har fået i forbindelse med mit kandidatur. En opbakning som jeg kommer til at trække på og bygge videre på i årene frem til næste kommunalvalg. Det kræver en holdindsats at vinde borgmesterposten tilbage, og vi skal nu ud og genvinde borgernes tillid, siger Mai-Britt Beith, der blev valgt uden modkandidat.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.