Politi

Politi leder efter dreng: Kastede "noget" ned på bil på motorvej

Lokale skoler får besøg af politiet efter episoden

Arkivfoto

Arkivfoto

HJØRRING:Nordjyllands Politi leder efter en dreng, som fra en motorvejsbro kastede noget ned på en bil, formentlig en sten.

Bilen fik en bule, men ingen personer kom noget til.

Politiet ser med stor alvor på sagen og leder nu efter drengen, som stak af umiddelbart efter episoden. Han er formentlig kun 10-12 år.

Episoden skete lørdag kl. 15.50, da en kvinde i bil kom kørende ad motorvej E39 mod Hirtshals. Da bilen passerede motorvejsbroen ved Skibsbyvej nord for Hjørring, bemærkede kvinden, at en dreng på broen kastede noget ned, som ramte bilen.

Kvinden anmeldte dog først episoden senere på dagen, da hun var nået hjem og opdagede en mindre bule i kølerhjelmen.

- Det kan have været en sten, der ramte bilen, siger fungerende politikommissær Michael Karstenskov fra lokalpolitiet i Hjørring.

Politiet forsøger nu at finde frem til drengen, der beskrives som 10-12 år. Han var iført en hvid trøje med rødt og blåt på, og han bar en mørk cykelhjelm. Han cyklede væk umiddelbart efter, at bilen var blevet ramt.

Lokalpolitiet vil besøge de lokale skoler for at understrege alvoren i sagen og, om muligt, finde drengen. Han vil få indskærpet alvoren i det formodede stenkast.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan lokalpolitiet i Hjørring kontaktes på tlf. 114.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst