48-årig truede politiet: Er blevet anholdt i Esbjerg

Der blev sendt flere politifolk til Tårs i Vendsyssel

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

TÅRS:Nordjyllands Politi var onsdag over middag massivt til stede omkring Tårs.

Der blev sendt flere patruljevogne til området omkring Tårs, fordi politiet havde modtaget anmeldelser om trusler. Det skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Teksten fortsætter under videoen.

Truslerne var rettet mod politiet og indgik til Syd- og Sønderjyllands Politi, men da den mistænkte har tilknytning til en adresse i Tårs, blev der også iværksat en større politioperation i Nordjylland. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den mistænkte er imidlertid blevet tilbageholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi, hvorfra det lyder, at den 48-årige mand helt udramatisk blev anholdt kl. 13.02 i Esbjerg. Politiet oplyser, at truslerne mod politiet var fremsat via sociale medier på nettet.

Den 48-årige er i forvejen kendt i det psykiatriske system.

Syd- og Sønderjyllands Politi blev onsdag formiddag gjort opmærksom på truslerne via borgerhenvendelser.

Den anholdte er sigtet for at have fremsat trusler mod politiet, og anklagemyndigheden vil i den forbindelse tage stilling til, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør.

Det var altså som led i eftersøgningen af den 48-årige mand, at Nordjyllands Politi assisterede Syd- og Sønderjyllands Politi.

Nordjyllands Politi har ikke flere oplysninger i sagen, men oplyser, at man fortsat kan se politiet i området omkring Tårs.

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.