Sætter Hjørring på verdenskortet - nu er hun slået til ridder

Det er 56. gang, at lauget - der består af repræsentanter fra de tre Lions-klubber i Hjørring - slår en person til ridder

Lissy Strier Kærholm, Skipper Clement Lauget, slog Dana Cup-direktør Jette Andersen til ridder. <i>Foto: Bente Poder</i>

Lissy Strier Kærholm, Skipper Clement Lauget, slog Dana Cup-direktør Jette Andersen til ridder. Foto: Bente Poder

HJØRRING:Hvert år slår Skipper Clement Lauget en person, som har ydet en særlig indsats for Hjørring, til ridder.

I år - i forbindelse med en frivillighedsfest i Dana Cup-regi lørdag i Fiberhallen - blev Dana Cup-direktør Jette Andersen slået til ridder.

Det er 56. gang, at lauget - der består ar repræsentanter fra de tre Lions-klubber i Hjørring - slår en person til ridder.

Baggrunden for, at Jette Andersen har fået det skarpe skulderklap, er, at hun har været en vigtig drivkræft i udviklingen af Dana Cup og dermed har bragt Hjørring på verdenskortet.

Dana Cup blev opfundet af John Robert Larsen i 1982, og Jette Andersen blev ansat i 1986 - efterhånden har Dana Cup udviklet sig til, at være verdens tredjestørste ungdomsfodboldturnering.

- I uge 30 sprudler byen af liv. Der er en international stemning ført frem af fodboldglade piger og drenge samt deres ledere, og de mange forældre - især fra Norge - der følger med til Vendsyssel. Herved tildeler jeg dig, Jette Buchard Andersen, Skipper Clement-sværdet og slår dig til ridder af Skipper Clement Lauget i Hjørring, lød det fra Lissy Strier Kærholm, Skipper Clement Lauget, da hun slog Dana Cup-direktøren til ridder.

Jette Andersen har i øvrigt også selv haft en flot karriere på grønsværen med 348 kampe for Fortuna samt 15 landskampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden