Se de glade billeder fra kulturnatten: Hjørrings gader blev fyldt med samba og røde næser

Hjørring Handel fristede med samba, shopping, kendisser, beach party, musik, sjov og cirkus til årets kulturnat

Tre sambadansere fra Poco Loco gav den gas med samba-hofter på høje hæle gennem byen. <i>Foto: Claus Søndberg</i>

Tre sambadansere fra Poco Loco gav den gas med samba-hofter på høje hæle gennem byen. Foto: Claus Søndberg

HJØRRING:De røde næser dominerede årets udgave af Kulturnatten fredag aften i Hjørring. Den kølige juni-vind var nu ikke årsag til næsernes farve. De indgik i årets klovneløb, der først på aftenen blev sendt fra start i Brinck Seidelinsgade.

Over 200 børn og voksne gik, løb og cyklede en rute på to kilometer, og overskuddet fra løbet sender de friske deltagere videre til Hospitalsklovnene.

De tre sambadansere fra Poco Loco havde ikke røde næser. De var i stedet iklædt farvestrålende fjerprydninger og gav den gas med samba-hofter på høje hæle gennem byen. Det blev da også til en lille optræden for Hjørring Handels formand, direktør Betina D. Jensen, der fejrede 25 års jubilæum med to års forsinkelse i Nordeas lokaler i Østergade.

Kulturnatten i Hjørring

Aftenens program fristede med både samba, shopping, kendisser, beach party, musik, sjov og cirkus, og Vendsyssel Kunstmuseum og Vendsyssel Historiske Museum holdt ekstraordinært åbent til Kulturnatten.

Hjørring Handel er arrangør af den traditionsrige kulturnat, og både børn og voksne i stort tal sugede indtryk og oplevelser til sig gennem byen. 

Og for flere gik turen også indenfor i varmen i Metropol ShoppingCenter, hvor YouTuberne RobinSamse signerede deres nye bog og hilste på nogle af deres mange fans. De første af slagsen havde taget opstilling i køen to timer, inden arrangementet gik i gang, og køen til centertorvet strakte sig gennem det meste af shoppingcenteret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden